skip to main | skip to sidebar

2013. január 12., szombat

Adam szabadidős ruhái

Adam szabadidejében, amikor nincs fellépésen vagy partin,akkor sem öltözik túl. Induljon bárhova,leggyakrabban fehér v kivágású pólót húz,egy egyszerű farmerrel. Nyilván nem kínai van neki,hiszen elég pénze van,hogy jóval drágább darabokat is vegyen,de szerintem (ezt leszámítva) nem lehetnek olyan drágák,sokszor hordja őket,nyilván több van neki,más árkategóriás is. Ha hidegebb az idő,vesz rá egy pulcsit vagy bőrkabátot. Szürkét és feketét is hord sokszor,de leginkább fehéret.

Adam sok feliratos pólót is hord,ami elég közkedvelt a sztárok körében. Az utolsó kép az nem feliratos,de annyira jó volt a színe,hogy muszáj volt megosztanom:)
A kockás ingek most eléggé divatosnak számítanak,Adamnek is van pár inge,nem csak kockás,és ezeket gyakran úgy hordja ,hogy egy egyszerű pólóra veszi rá,ami nagyon praktikus,mert nem csak jól nézz ki,de még melegebb is a hüvösebb napokra,mint csak a póló.
Érdekesség,hogy az elöző képen látható a 2ik póló,az ugyanaz mint ezen a képen a 2ik póló:) Adam nem mindennap újonnan vett ruhában jár -pedig ugye megtehetné,mint sok más sokat kereső zenész- hanem folyamatosan hordja a már meglévő ruhatárának darabjait. Gondolom fehér pólója több van,de nyilván azt is mossa és aztán felveszi ismét:D
Nadrág: Adamat majdnem mindig hosszú farmerben kapták le a lesifotósok,vagy rendes farmerben,vagy fekete farmerben.


saját írás-képi anyag-ötlet
© 2013. AdamLevineHungary.blogspot.com

2 megjegyzés: