skip to main | skip to sidebar

2012. november 8., csütörtök

adam christina védelmére kelt

Még februárban Adam egy rádiós műsorban járt, ahol szóba került a Moves like Jagger dal,amiben Christina Aguilera is énekel. A rádiós műsorvezető, Howard Stern kitért az énekesnő megváltozott alakjára is.
„Szerinted mi az oka az elhízásának? Lehet, hogy csalódott? Régen hihetetlenül szexis volt, most pedig szűk ruhákkal próbálja elfedni a hibákat... vagy észre sem veszi, hogy valami nincs rendben?”
 Mire Adam a következőt reagálta: „Lehet, hogy túl szűk ruhákat hord, de hát imádja őket, mellesleg remekül érzi magát, elégedett önmagával, és folyamatosan a nőiességről beszél. Úgy viselkedik, mint egy igazi díva"

A műsorvezető azonban nem hagyta annyiban, kifejtette, hogy szerinte egy jócskán meghízott nőnek már nem illik szűk ruhákat viselnie, mire Adam figyelmeztette, hogy a helyében ő nem menne ilyen messzire.
Akkor Christina hangoztatta, hogy nem hajlandó foglalkozni a rosszakaróival, ugyanis elégedett a testével, és boldog a barátjával.

Adam legutóbbi interjúja során azt mondta, hogy a kritikusoknak, akik Aguilera testén köszörülik a nyelvüket, fel kellene nőniük és abbahagyniuk az énekesnő állandó zaklatását, mert ez egyáltalán nem az ő dolguk.
„Úgy tűnik, hogy az egyetlen dolog, ami az embereket foglalkoztatja, különösen a hírességek világában az, hogy másokat gúnyosan kritizáljanak, akár Christinát vagy akár engem. Sok kritikát kap és ez engem bosszant. Természetesen mellette állok és védem őt.”

© 2012/2013. adamLEVINEhungary.blogspot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése